Applicatie ontwikkeling

Luminis ontwikkelt maatwerkoplossingen, voor èn met relaties. Vakmanschap, vertrouwen, kwaliteit en oog voor resultaat zijn hierbij leidende principes, niet de vorm waarin we samenwerken.

“Software development is technical activity conducted by human beings.”
Niklaus Wirth

Wij stellen graag de kwaliteit en de juiste vorm van regie voorop. Per slot van rekening staat een duurzame relatie met onze opdrachtgevers centraal.

Wij ontwikkelen applicaties waar kwaliteit, onderhoudbaarheid en gewenste functionaliteit centraal staan. Onze aanpak is een combinatie van de Agile werkwijze, een ‘opinionated architecture’ en onze jarenlange ervaring.

Flexibiliteit in het ontwikkelproces maakt het mogelijk om voortschrijdend inzicht ruimte te geven in een project. Hierdoor blijven opdrachtgevers aan het roer en zal de gebruikerstevredenheid groeien. In onze aanpak maken we gebruik van ‘opinionated architecture’: Conventies en afspraken op gebied van technologiekeuzes zijn afhankelijk van de context van het project, daar heeft Luminis op voorhand over nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een keuze met betrekking tot het ontwikkelplatform of de Cloud. Voor opdrachtgevers betekent dit een versnelling voor de start van het project en zekerheid over het behalen van het gewenste resultaat. En niet in de laatste plaats maakt het talent van onze professionals het verschil.

softwareontwikkelproces
Luminis agile ontwikkelproces