Project: Stratech

stratech1

Stratech ontwikkelt sinds 1989 innovatieve softwareoplossingen voor de nichemarkten Logistiek & Industrie, Publiek en Recreatie. Hiermee worden kennisintensieve en complexe bedrijfsprocessen effici├źnt georganiseerd, waardoor Stratech een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat van haar klanten.

Luminis heeft Stratech geassisteerd bij de realisatie van een nieuw softwareproduct voor vervoerders die goederen exporteren uit de EU. De software helpt de vervoerders bij het aanmaken van de, voor de export benodigde, documenten. Centraal in deze opdracht stond het neerzetten van een nieuwe referentie architectuur voor het vervoerdersproduct. Deze architectuur (op basis van domain driven design en clean architecture) dient als referentie architectuur voor alle toekomstige producten binnen Stratech.

Naast het opzetten van de architectuur heeft Luminis ook de implementatie van de nieuwe architectuur op zich genomen. Denk hierbij aan het introduceren van scrum en continuous delivery als het om het proces gaat, maar ook teamleiding, begeleiding, training en uiteraard (onderdelen van de) realisatie. Een belangrijk aspect van deze opdracht was om de bestaande ontwikkelaars mee te nemen in enerzijds een andere manier van werken en anderzijds te laten werken met de nieuwe referentiearchitectuur.

Stratech